2022 "Metaverse Koinlerin" Yılı Olacak

Metaverse

Merhabalar son zamanlarda büyük rağbet gören Metaverse koinleri 2022 yılında güzel fiyatlara ulaşabilir. Bunun sebeplerini sıralayacağım. Ama öncelikle kısa bir not düşmek istiyorum. Bu yazı uzun vadeli yatırımcılar için hazırlanmış olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Siz kendi risk algınıza, kazancınıza ve fiyat hedeflerinize göre yatırım yapmalısınız.  

Çok kısa bir şekilde Metaverse sistemini tanıyalım ve ardından yüksek kar potansiyelli Metaverse koinlerini inceleyelim.

Metaverse Nedir?

Gerçek hayatta yapılabilen tüm eylemlerin sanal dünyada yapılması sistemine Metaverse denilmektedir. Facebook sahibi Mark Zuckerbeg, yıllardır Meta sözcüğünden bahsediyordu ve 2021 yılı itibariyle şirketinin ismini Meta olarak değiştirerek bu alanda ilk adımını atmış oldu. Metaverse'nin sanal cazibeliğini gören Nike, Ali Express, Adidas, Microsoft gibi birçok dünyaca ünlü marka da Metaverse sisteminde yerini almış bulunmaktadır. 

Metaverse sistemini tanıdıktan sonra şimdi bu sisteme ait olan sanal ortam, oyun tabanlı kripto paralar hangileri, bu koinleri hangi borsalardan alabilirsiniz gibi konulara açıklık getireceğim.

Metaverse Koinleri Neden Yükseliyor/Yükselecek?

Metaverse sistemi tamamen geleceğe dönük yapılan bir sistem olup dünyayı olduğu gibi sanal ortama taşımayı amaçlayan devasa nitelikte bir projedir. Şimdiden dünyada önde gelen birçok şirket Metaverse sisteminde yerini almış durumdadır. Her geçen gün çığ gibi büyüyen Metaverse sistemi içerisinde birçok kripto para çıkarılmıştır. Her biri farklı bir amaca hizmet eden, farklı çözümler üreten bu kripto paralar Metaverse sitemine hizmet ettikleri için Metaverse koinleri olarak anılmaktadır. Şimdi hep beraber yüksek potansiyelli Metaverse koinlerini inceleyelim:

Metaverse Koinleri Nelerdir?

Bu başlık altında size en çok rağbet göre, kazanç potansiyeli en yüksek olan Metaverse koinlerini tanıtacağım. 

1. Decentraland (MANA) 

En çok rağbet gören ve binlerce kat kazandırması ile tanınan Metaverse koinlerinden biri MANA'dır. Dünyanın en büyük borsası olan Binance borsasında mevcuttur ve an itibariyle 3.3 ABD dolarından işlem görmektedir. 

2. MİNA 

Bir diğer rağbet gören Metaverse koini de MİNA'dır. Yatırımcılarını zengin edecek değerde artış gösteren MİNA, gelecekte de çok güzel fiyatlara ulaşabilecek koinlerden biridir. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance borsasında anlık 3.4 ABD dolarından işlem görmektedir.

3. Terra Virtua (TVK)

Dünyanın en büyük borsası olan Binance'de listeli bir başka Metaverse koini TVK kısaltmalı Terra Virtua'dır. Yüksek kar potansiyelli olup henüz istenilen düzeyde fiyatlanmamış denilebilir. 

MANA, MİNA ve TVK koinlerini almak için Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance borsasına ücretsiz üye olabilirsiniz. Üyelik için buraya tıklayınız.

4. CEEK VR

Metaverse alanında güzel kazanç imkanı sunabilecek bir diğer koin de CEEK VR'dır. Oyun alanına getirdiği yeniliklerle anılan CEEK VR, Mxc borsasında listeli olup anlık 0.53 ABD dolarından işlem görmektedir. 

5. Starlink (STARL)

Metaverse alanında yüksek hacimli ve yüksek potansiyelli koinlerden biri de STARL'dır. Mxc borsasında listeli olup anlık olarak 0.000038 ABD dolarından işlem görmektedir.

6. VEMPİRE DDAO (VEMP)

Kar potansiyeli yüksek olan ve gelecekte çok farklı bir yerde olması muhtemel koinlerden birisi VEMP'dir. Mxc borsasında listeli olup anlık olarak 0.3 ABD dolarından işlem görmektedir.

CEEK VR, STARL ve VEMP koinlerini almak için dünyanın en büyük borsalarından biri olan MXC borsasına ücretsiz üye olabilirsiniz. Üyelik için buraya tıklayınız.

Yorumlar