Gelecekte Değer Kazanabilecek Altcoinler 1

GX CHAİN Token

Merhabalar, yeni bir yazı serisi ile karşınızdayız. Bu yazı serimizde şimdiye kadar hak ettiği derecede fiyatlanmamış altcoinlere yer vereceğiz. Bu koinlere yer vermeden önce şunu belirtmeliyim; asla yatırım tavsiyesi değildir. Siz kendi riskinize göre, yatırım çeşitliliğinize göre ve incelemelerinize göre yatırım yapmalısınız.  

Yasal uyarımızı da yaptıktan sonra ilk altcoinimize geçebiliriz. 

GX CHAİN (GXC/GXS)

GX Chain, kullanıcı verilerinin kontrolünü tamamen kullanıcılara bırakan bir kripto para sistemidir. Kripto para borsalarında GXC veya GXS olarak bulabilirsiniz.

Diğer Blockchain sistemlerinde görüldüğü gibi akıllı sözleşmeleri ve Blockchain hizmetlerini desteklemektedir. Ek olarak kimlik doğrulama, KYC, hızlı giriş yapma gibi birçok hizmeti barındırmaktadır. 

GX Chain, saniyede 100 bin işlem yapabilme kapasitesine sahip bir ağı vardır. Bu da projelerini hayata geçirme, büyük şirketler ile çalışma gibi konularda sistemin elini güçlendiren bir unsurdur. 

GX Chain, Blockcity isimli bir uygulama geliştirme platformuna sahiptir. Blockcity, kullanıcı verilerini toplamaya ve şifrelenmiş şekilde saklamaya yardımcı oluyor. 1 milyondan fazla kullanıcı olan Blockcity'de ilk dijital varlığınızı edinebilir, çeşitli Blockchain uygulamalarına erişebilir ve geliştirilmiş özel sistemler üzerinden verilerinizi son derece güvenli şekilde saklayabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. 

GX Chain Token (GXC/GXS)

GXC veya GXS olarak kısaltılan GX Chain Token dünyanın en büyük kripto para borsası Binance olmak üzere birçok büyük ve hacimli borsada mevcuttur. Şu an GX Chain Token fiyatı 0,59 Amerikan dolarıdır. Tüm zamanlarda 10 dolara kadar bir yükseliş göstermiştir. Bu da şu an koinin çok ucuz bir seviyede olabileceğini gösteriyor. 

GX Chain Token'i değerli kılabilecek bir etken de toplam arzının düşük miktarda olmasıdır. Toplam olarak 100 milyon arzı vardır, yani GX Chain Token adedi100 milyona ulaştığında yeni bir GX Chian token üretilemeyecektir. 100 milyon ve üzeri arzı olan koinler incelendiğinde: 

BAND Token halihazırda 100 milyon dolaşım arzı ile anlık 15 Dolar
BNB Token 170 milyon toplam arzı ile anlık 291 Dolar
NEO Token 100 milyon arzı ile anlık 41 Dolar
BAL Token toplam 100 milyon arzı ile anlık 40 Dolar 

Yukarıda da görüldüğü üzere 100 milyon civarı arzı olan tokenlerin değeri GX Chain tokenden katbekat yukarıdadır. Bu da bize GXC/GXS'nin gidecek uzun yolu olabileceğini gösteriyor. 

GX Chain Token'i GXS kısaltması ile Binance'de bulabilirsiniz. GX Chain Token almak isteyenler için Binance üyelik linkini aşağıya bırakıyorum. Kolayca üye olarak Binance borsasında kripto para alım satımı yapabilirsiniz. 

Binance üyelik linki için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazı serisi hakkında fikirlerinizi ve herhangi görüş veya önerilerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz. Bol kazançlar.


Yorumlar

  1. Harika bir yazı serisi. Takip ediyor olacağım. Teşekkür ederim.

    GX Chain'i de değerlendirmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ilginiz için, serimizin devamını getirmeyi düşünüyoruz. Bol kazançlar dilerim.

      Sil

Yorum Gönder