Ücretsiz Bitcoin Madenciliği


Storm Gain ile kolayca Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz üstelik tamamen ücretsiz. Çok basit ve kolay bir şekilde katılabilir ve Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz. Yapmanız gerekenler:
  • Öncelikle Storm Gain'e üye olmalısınız. Üyelik linkini aşağıda paylaştım.
  • Üyelik kısmında sizden mail ve cep telefonu bilginiz isteniyor. Kolay bir şekilde üye olabilirsiniz
  • Üyelik işlemi bittikten sonra uygulamaya giriş yapın ve "Daha fazla" kısmına tıklayın. Buraya tıkladığınızda karşınıza bir sayfa açılacak ve o sayfada "Ücretsiz Bitcoin madenciliği yapın" yazısı yer alacaktır. Oraya tıklayıp madenciliği etkinleştirdiğinizde Bitcoin madenciliğiniz başlamış olacak.
  • Gün içinde her 4 saatte bir bu işlemi aktif ederek Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz. Aktif etmediğiniz zaman herhangi bir kaybınız olmaz. Madencilik yoluyla kazandığınız Bitcoinler 10 dolar derine ulaştığında işlem hesabınıza aktarabilirsiniz. 
Bitcoin madenciliği yaparak kazandığınız 10 dolar, işlem hesabınıza geçtiğinde bu 10 doları çekemiyorsunuz ama 10 dolar ile vadeli işlem ile alım veya satım yaparak paranızı artırabilirsiniz. 10 dolar ile yaptığınız tüm işlemlerde kazandığınız para sizindir. Kazandığınız kripto paraları çekebilirsiniz.

Çekim için para yatırma şartı yoktur. Hiçbir şekilde para yatırmadan kazanç sağlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu sisteme üye olmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Üyelik esnasında sizden opsiyonel referansa kodu isteyebilir. O kısma bu  kodu yazarsanız sevinirim. "BNS16716798"

Üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelik konusunda veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız yorum kısmına yazabilirsiniz. Bol kazançlar.

Yorumlar