Gelecekte Değer Kazanabilecek Altcoinler 2

Travala AVA Nedir?

Merhabalar, yazı serimizi hız kesmeden devam ettiriyoruz.  Bu yazı serimizde şimdiye kadar hak ettiği derecede fiyatlanmamış altcoinlere yer veriyoruz.. Bu koinlere yer vermeden önce şunu belirtmeliyim; asla yatırım tavsiyesi değildir. Siz kendi riskinize göre, yatırım çeşitliliğinize göre ve kendi incelemelerinize göre yatırım yapmalısınız.  

Yasal uyarımızı da yaptığımıza göre altcoinimize geçebiliriz.

Travala.com (AVA)

Travala platformunun kendi koini olan AVA, Binance Chain'e ait bir altcoindir.

2017 yılında hizmet vermeye başlayan Travala.com, birçok turizm şirketinin fiyatlarını, konaklama seçeneklerini, hizmetlerini karşılaştırarak kendinize en uygun tatili seçmenizi sağlayan bir sisteme sahiptir. Tüm bu hizmetleri Blockchain ağı üzerinde veren platform, 200'ü aşkın ülkede yaklaşık 2 milyon otel ve konaklama hizmetini sunabilmektedir. 

AVA ise Travala.com'un ödemelerde, indirimlerde ve sadakat programında kullanılan tokenidir. 

Travala, merkezi olmayan Blockchain ağının teknolojisi ile turizmi bir araya getiren bir hizmettir. 7/24 müşteri desteğinin yanı sıra kendilerini fiyat bakımından da çok iddialı olarak görüyorlar. Öyle ki bir müşteri Travala.com'da bulunan bir hizmetin aynısını başka bir sitede daha ucuza bulursa aradaki fiyat farkını ödemeyi kabul ediyorlar. 

Travala.com, kredi kartı, banka kartı yanında kripto para ile de ödeme kabul ediyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB) gibi birçok kripto para, ödeme seçeneği olarak kullanılabilmektedir.

İçinde bulunduğumuz salgın dönemi nedeniyle birçok ülke uçuş ve seyahat yasağı getirdiği için Travala.com da planladıkları gibi çok fazla hizmet sunamadılar. Salgın döneminin bitmesi ile insanların tekrar eskisi gibi seyahat etmeye başlaması, Travala.com'a ilgiyi artırabilir ve bu da AVA koinin fiyatlanmasına olumlu etki sunabilir. 

AVA Koin 

AVA kısaltması ile bulabileceğiniz Travala AVA Token, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance borsasında listelidir. Şu an 1 AVA Tokenin fiyatı 3,6 Amerikan dolarıdır. Piyasada olduğu süre içinde ise 4,25 dolara kadar yükselmiştir. 

AVA Tokenin ulaşabileceği toplam arz miktarı 61 milyondur. Yani 61 milyondan daha fazla AVA Token piyasaya sürülemeyecektir. Bu da AVA Tokenin gelecekte iyi bir şekilde fiyatlanabilmesi için olumlu bir durumdur. Öyle ki 60 milyon ve daha fazla arza sahip olan koinleri kısaca incelediğimizde bize bir fikir sunabilir: 

Litecoin (LTC) 84 milyon toplam arzı ile şu an 204 Dolar
Orion Protocol (ORN) 100 milyon toplam arzı ile şu an 18 Dolar
UMA 101 milyon toplam arzı ile şu an 23 Dolar
Injective Protocol (INJ) 100 milyon toplam arzı ile şu an 12 Dolar 

Yukarıdaki örneklerde görüldüğü üzere 60 milyondan daha fazla arzı olan koinler bile AVA'dan çok daha iyi bir şekilde fiyatlanmışlar. Bu da bize AVA Tokenin daha gidebileceği uzun bir yolu olduğunu gösterebilir. 

AVA Token almak isteyenler için aşağıya Binance borsasının üyelik linkini bırakıyorum. Binance borsasına üye olarak kolayca AVA Token alıp satabilirsiniz.

Binance borsasına üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Herhangi soru, görüş ve önerilerinizi yorum kısmından iletebilirsiniz. Bol kazançlar.

 

Yorumlar

Yorum Gönder