ThunderCore Hub -TT Token Kazan-

ThunderCore | TT Token


ThunderCore, TT token kazanabileceğiniz harika ve tamamen ücretsiz bir uygulamadır. ThunderCore uygulamasını telefonunuza güvenle indirebilir ve siz de TT token kazanmaya başlayabilirsiniz. Gerekli olan linkleri ve bilgileri yazının altında yer vereceğim. Şimdi uygulamayı ve TT tokeni size tanıtıp nasıl kazanacağınızdan bahsedeceğim.

 ThunderCore Nedir?

ThunderCore hızlı, güvenli, yüksek performanslı ve Ethereum tabanlı bir Blockchain ağıdır. Bu ağın kendine ait olan koini ise Thunder Tokendir (TT). ThunderCore ağı, hızlı ödeme yapması, işlem ücretinin çok düşük olması ve daha birçok konuda sıkça kullanılan ve beğenilen bir ağdır. 

Thunder Token şu an halihazırda birçok borsada listeli olup alım ve satım işlemi yapılabilmektedir. Zaman içinde değer kazanması ve rağbet görmesi ihtimal dahilinde olduğu için fiyat bakımından çok daha iyi yerlere gelebilir ve yatırımcısının yüzünü güldürebilir. 

ThunderCore Uygulaması ile TT Token Kazan

ThunderCore telefonunuza indirip kurabileceğiniz tamamen ücretsiz ve yatırım istemeyen bir uygulamadır. Uygulamayı indirip üyelik oluşturduğunuzda size 5 TT hediye verecektir. Bu hediye ile ilk Thunder Token madenciliğinizi başlatabilirsiniz. Hesabınızda ne kadar çok TT token varsa madencilik geliriniz de o ölçüde artmaktadır. 

Uygulamaya her 24 saatte bir girip madencilik gelirinizi topladığınızda size hediye TT token vermektedir. Bu hediye tokenler her gün farklı miktarda verilmekte olup 5-10-50- hatta 100 adet hediye TT kazanabilirsiniz. 

Bunlara ek olarak uygulama içinde görevler kısmında uygulamanın kendi oyunlarını oynadığınızda, retweet görevlerini yaptığınızda ek olarak TT token kazanabiliyorsunuz. Retweet görevlerini yaparak TT kazanmak için uygulamnın ayarlar kısmından twetter adresinizi tanımlamanız gerekmektedir. Bu kısa ve kolaydır. Rahatlıkla yapabilirsiniz. Şimdi uygulama linkini ve ref kodumu paylaşacağım. Uygulamayı indirip kayıt olup ref kodumu girdiğinizde %1 ek kazanç sağlayacaksınız.

Uygulama linki için buraya tıklayın 
Ref kodu: KYMQYM

Yukarıda paylaştığım linkten uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra aşağıdaki adımları takip ederek ref kodunu girebilirsiniz. 

Öncelikle Uygulama içinde altta yer alan "Cüzdan" kısmına tıklıyoruz ve bu sayfada 1. resimde işaretlediğim gibi "Let's mine now" kısmına tıklıyoruz:

1.

Açılan sayfada en alta inip alt 2. resimde işaretlemiş olduğum gibi "Bind Now" kısmına tıklıyoruz ve burada açılan sayfada ilgili yere KYMQYM ref kodunu yazıyoruz. Ardından 3. resimdeki gibi bir ekran karşımıza çıkıyor ve bu şekilde ref kodu girerek madencilik kazancımızı artırmış oluyoruz.

2.


3.
1. resimde işaretlemiş olduğum gibi cüzdan kısmında yer alan "Let's mine now"a tıkladığınızda madencilik kazancımızı toplayabiliriz. Her 24 saatte bir topladığınızda hediye TT token vermektedir. Gün içinde istediğiniz kadar madencilik kazancınızı toplayabilirsiniz ama sadece günde bir kere hediye TT token vermektedir. 

Anlamadığınız ya da takıldığınız bir kısım olursa yorumlarda belirtebilirsiniz, her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Bol kazançlar :)

Yorumlar

Yorum Gönder