COİNZO BORSASI AİRDROP

Kripto Para Kazan


Coinzo borsası
, şu an 46 tl d
erinde olan 100 CNZ token hediyediyor. 

Bu airdropa katılmak için yapmanız gerekenler:

  • Linke tıklayıp borsaya kayıt oluyorsunuz. Kayıt olmak için buraya tıklayınız.
  • Kayıt işlemi tamamlanınca kayıt olduğunuz mail adresine bir onay maili gelecek ve bu maildeki bağlantıya tıklayarak borsaya giriş yapın.
  • Ardından "Hesap Doğrulama" kısmından hesabınızı doğrulamalısınız. Bu kısımda birkaç kimlik bilgisi ve ikametgah belgesinin barkod numarasını istiyor. E-devlet aracılığıyla kolayca ikametgah belgesi alabilirsiniz. İkametgah belgesi alırken "kuruma ibraz" seneğini seçin ve kurum kısmına "COINZO" yazın. 
  • Hesap doğrulama onayı yapıldıktan sonra adınıza kayıtlı bir banka hesabından ya da Papara hesabınızdan en az 1 tl yatırmalısınız. Yatırdığınız para hesabınıza geçtiğinde 100 CNZ token de anında hesabınıza yatıyor.
CNZ token şu an 46-47 kuruş derinde ama zaman içerisinde deri katlanarak artabilir. Çünkü borsa ilerleyen süreçte koin yakımı yapacak ve koin miktarı azaldıkça fiyat artacaktır. Birkaç bilgi girerek ve 1 tl yatırarak siz de kolayca 100 CNZ token kazanabilirsiniz. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorunuz veya anlamadığınız bir nokta olursa yorum kısmından iletebilirsiniz. Yeni airdroplar oldukça burada bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Hocam sizin referansınızla kaydoldum. Takip ediyorum blogunuzu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hocam, yeni gelişmeler oldukça duyuracağım.

      Sil

Yorum Gönder