Binance Tarfaftar Token Listeledi

Socios-Taraftar Tokenler

Kripto paralar hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak taraftar token listelemesi Binance tarafından yapıldı. Şimdi detaylı bir şekilde Binance'nin taraftar token listelemesini ve taraftar tokenleri inceleyelim.

Binance Taraftar Token Listeledi

Binance ilk olarak Juventus (JUV) ve Paris Saint-Germain (PSG) olmak üzere iki tarfatar tokeni hizmete sundu. Bu tokenler birçok paritede alınabilir ve satılabilir şekilde düzenlendi. Bu iki tokenek olarak diğer taraftar tokenlerin de Binance'ye giriş yapması bekleniyor. Taraftar token almak için Binance'ye üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Taraftar Token Nedir?

Taraftar tokenler ilk olarak Socios ile karşımıza çıktı. Socios, dev kulüplerle yaptığı anlaşmalarla bu kulüplerin özel tokenlerini çıkardı ve bu tokenlerin alınıp satılabildiği bir platform oluşturdu. 

Bu platfomda taraftarlar, tuttukları takımın tokenlerini alabiliyorlar ve bu tokenler sayesinde kulüplerinin verecekleri kararlarda söz sahibi olabiliyorlar. Örneğin kulüpler soyunma odasının girişinde ne olmalı, hangi pankart daha güzel, takım otobüsü nasıl dizayn edilmeli gibi çok çeşitli anketleri Socios uygulaması içerisinde düzenliyorlar ve taraftar token sahipleri de bu anketlere katılarak kulüplerinin yönetiminde söz sahibi oluyorlar.  

Socios uygulaması içinde başlıca şu dev kulüplerin taraftar tokenleri mevcuttur:

Barcelona (BAR) Token
Juventus (JUV) Token
Paris Saint-Germain (PSG) Token
Atletico de Madrid (ATM) Token
Galatasaray (GAL) Token
İstanbul Başakşehir FK (İBFK) Token
Trabzonspor (TRA) Token

Kısa bir not: Socios'da taraftar token almak için Chiliz (CHZ) tokene sahip olmalısınız. Socios'da her taraftar tokenin bir CHZ karşılığı fiyatı mevcuttur.

Galatasaray (GAL) ve Trabzonspor (TRA) Tokenleri Paribu'da Listelendi

Binance'yek olarak bir Türk borsası olan Paribu, ilk taraftar token listelemesini Galatasaray (GAL) token ile yaptı. Ardından Trabsonspor (TRA) token listelendi. Bu iki Türk tokeninin ardından  PSG ve JUV taraftar tokenleri listelenmiş oldu. Bu tokenleri alıp satmak için de Paribu'ya üye olmalısınız. 

Kısa bir not: Paribu'da taraftar tokenleri TL karşılığı alıp satabiliyorsunuz.


Yorumlar

  1. Yazıyı okurken bir sürü kelimeyi googleda arattım ama anladım. Her blogda bir şeyler öğreniyoruz işte ne güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlamadığınız kısımlarda yardımcı olabilirim, teşekkürler ilginiz için :)

      Sil

Yorum Gönder